در بازنشستگی و مستمری توسط
خانمی هستم متولد 1344 و حدود 11 سال سابقه پرداخت بیمه دارم . چه زمانی میتوانم درخواست بازنشستگی کنم (اگر به 55 سالگی برسم با پرداخت 15 سال. میتوانم بازنشست شوم با 15 روز حقوق یا نه) باسپاس
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

در صورتی که بیمه اجباری بوده باشید، طبق تبصره 4 ماده 76 می تونید با 42 سال سن تقاضای بازنشستگی بدید

همچنین، اگه 55 سال تون بشه می تونید درخواست بازنشستگی بدید و به میزان سال های پرداخت حقوق مستمری دریافت کنید

جهت کسب اطلاعات بیشتر مطلب زیر را مطالعه کنید

شرایط بازنشستگی