در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
اگر تازه بیمه شده باشی حدودا چقدر بعد میشه فرستادمدریافت جهت زایمان استفاده کرد؟
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

شرایط لازم برای دریافت کمک هزینه بارداری:

کمک هزینه بارداری در صورتی به بیمه شدگان زن پرداخت می شود که دارای شرایط زیر باشند:

۱.ظرف یک سال پیش از زایمان، حق بیمه ۶۰ روز کار را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده باشند.

۲.در مدت استراحت مشغول کار نبوده مزد یا حقوق دریافت نکرده باشند.

۳. در تاریخ اعلام بیماری ، مشغول به کار بوده و یا در مرخصی استحقاقی باشند.

۴.زایمان مربوط به فرزند چهارم به بعد نباشد مگر اینکه فرزندان قبلی فوت شده باشند.

۵.در دوره استرحت مزد ی برای وی مطرح باشد.

مطالعه بیشتر در

شرایط مرخصی زایمان