دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام. من  تراشکار صنعتی هستم .خواستم بپرسم سهم بیمه کارگر چقدره که سرم کلاه نره .باشکر رفعتی از گرگان
1 پاسخ
توسط (260 امتیاز)

با سلام

حق بیمه تامین اجتماعی ۳۰ درصد دستمزد کارگر می باشد (دستمزد کارگر باید مطابق قانون کار پرداخت شود واز حداقل دستمزد اداره کار کمتر نباشد حداقل دستمزد روزانه کارگر درسال نودو پنج ۲۷۰۷۲۲ ریال می باشد  )که ۲۰ درصد سهم کارفرما ۷ درصد سهم بیمه شده وسه درصد بیمه بیکاری می باشد. ضمنا تصویر زیر به تفصیل وضعیت حق بیمه رو در تمامی انواع پوششهای تامین اجتماعی  نشان می دهد