در پرداخت حق بیمه توسط
سلام حق بیمه تامین اجتماعی رو چجوری محاسبه می کنند ؟
1 پاسخ
توسط

با سلام میزان حق‌بیمه بر مبنای مزد یا حقوق بیمه‌ شده با رعایت بند ٥ ماده ٢ و ماده ٣٩ قانون تأمین‌اجتماعی و آیین‌ نامه اجرایی آن محاسبه می‌شود، بدین صورت که درخصوص کارگاه‌ هایی که فاقد دستمزد مقطوع موضوع ماده ٣٥ قانون تأمین‌اجتماعی هستند، براساس مزد یا حقوق و مزایای دریافتی مشمول کسر حق‌بیمه و درخصوص کارگاه‌ های مشمول دستمزد مقطوع طبق دستمزد مقطوع تعیین شده انجام می‌پذیرد و کارفرمایان کارگاه‌های یادشده که کارگر در اختیار یا استخدام دارند، مکلفند صرفنظر از نوع قرارداد کار و ترتیب استخدام و نحوه پرداخت مزد یا حقوق صورت مزد و حقوق فوق‌العاده شغل و مزایای کارکنان خود را در مهلت مقرر قانونی تعیین شده به سازمان ارسال و پرداخت کنند.
گفتنی است براساس قانون بیمه بیکاری مصوب ٢٦/٦/٦٩، ٣درصد به حق‌بیمه مشمولین قانون کار اضافه شده که این مبلغ برعهده کارفرما است، ضمناً در مشاغل سخت و زیان‌آور نیز کارفرما مکلف به پرداخت ٤درصد مستمری کارهای سخت و زیان‌آور علاوه بر حق‌بیمه و حسب مورد، بیمه‌بیکاری است.​