در پرداخت حق بیمه توسط
حق بیمه برای یک منشی ودستیاردندانپزشک چقدره؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام حق بیمه پرداختی 30 درصد از میزان دریافتی شما می باشد که سهم پرداختی شما از حق بیمه فقط 7 درصد از حقوق هست و 23 درصد باقی مانده را باید کارفرما پرداخت نماید در صورتی این که به این صورت نیست باید به اداره کار شکایت نمایید

و درصورتی که بیمه شما را به صورت مرتب رد نمی شود می توانید به شعبه تامین اجتماعی مراجعه نمایید ودرخواست بازرسی بدهید