قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (30,350 امتیاز)
قانون استراحت در شب در مورد خوابیدن در شیف شب چه می گوید ؟
1 پاسخ
قبل توسط (148,210 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
طبق ماده ۵۳ قانون کار، شب کاری به کاری گفته می شود که زمان انجام آن بین 22 تا 6 بامداد است. بر اساس این قانون مزایایی که به شب کاری تعلق می گیرد شامل ۳۵ درصد فوق العاده شب کاری می باشد که به مزد هر ساعت کار موظفی اضافه می شود.

لذا کارگر بابت شیفت شب حقوق اضافی تعلق می گیرد و می بایست در طول ساعات کاری نسبت به اقدام وظیفه اقدام کند و در صورتی که خسارتی اتفاق بیوفتد، کارگر خاطی مسئول جبران خسارت است.

اگرچه می توان با توافق کارفرما، نسبت به تعیین زمان های استراحت در شب اقدام کرد و حتی المقدور کارگر دیگری در آن ساعات وظایف محوله کارگر را بر عهده گیرد.

توجه داشته باشید که ساعات استراحت در شب، جزو ساعت کاری حساب نمی شود.