قبل توسط (148,210 امتیاز)

بهترین پاسخ
مطابق ماده ۲۶ قانون کار، هرگونه تغییر در شرایط کار، از جمله تنزل پست سازمانی، می بایست همراه با دلیل باشد. همچنین بهتر است تا پایان قرارداد،‌ حقوق و دستمزد کارگری که تنزل پست سازمانی داشته کم نشود و ثابت بماند.
در صورت وجود اختلاف در این زمینه می توان به اداره کار رجوع کرد:

ماده 26 قانون کار : هر نوع تغییر عمده در شرایط کار که بر خلاف عرف معمول کارگاه و یا محل کار باشد پس از اعلام موافقت کتبی اداره کار و امور اجتماعی محل ، قابل اجراست. در صورت بروز اختلاف ، رأی هیأت حل اختلاف قطعی و لازم الجرا است.