قبل توسط (148,210 امتیاز)

بهترین پاسخ

برای قرارداد بدون امضای کارفرما دو حالت متصور است:

  1. قرراداد کار توسط کارگر امضا شده است و دست کارگر است
  2. قرراداد کار توسط کارگر امضا شده است و دست کارگر نیست
در صورتی که قرارداد کار دست کارگر است، این قرارداد توسط کارفرما تنظیم شده است و رضایت وی بوده است و کلیه شرایط قرارداد کار حاکم است، حتی اگر کارفرما امضا نکرده است
در صورتی که قرارداد دست کارگر نیست، توجه داشته باشید که قرارداد کار شفاهی هم در اداره کار پذیرفته می شود و کلیه حقوق کارگر مطابق قانون کار می باشد.
لذا در هر دو حالت، کارگر می تواند نسبت به احقاق حقوق خود در اداره کار اقدام کند.