قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (30,350 امتیاز)
آیا ضریب 1.96 برای شخصی که هم جمعه کاری و هم اضافه کاری داشته درست است ؟
1 پاسخ
قبل توسط (148,210 امتیاز)

بهترین پاسخ
خیر اشتباه است.

۴۰٪ اضافه کاری و ۴۰٪ جمعه کاری که علاوه بر حقوق پایه می بایست پرداخت شود، با هم جمع می شوند و نه ضرب!

در واقع به یک ساعت اضافه کاری در روز جمعه، ضریب ۱.۸ می خورد نه ۱.۹۶

۱.۴ به علاوه ۱.۴ می شود ۱.۸