در شرکت بیمه توسط
ایا بیمه ایران مکلف برپرداخت خسارت پرونده من بعداز گرفتن هشت ماه یک درصدی خسارت نیست ؟؟؟؟؟؟؟ایا مردم حق گرفتن جواب سوال خود راندارند یعنی بیمه در ایران اینقدر بی اعتبارهست؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

لطفا گلایه های خود را به گوش واحد های نظارتی و پاسخگویی شکایات شرکت بیمه ایران و بیمه مرکزی برسانید بلکه دیگر شاهد چنین مواردی نباشیم.

شاید هم نقص پرونده و دلایل دیگری دارد که باید شخصا اقدام کنید.