قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (29,440 امتیاز)
سالانه چند دست لباس کار به کارگران مشمول قانون کار تعلق می گیرد و منظور از لباس کار چه نوع لباسی می باشد
1 پاسخ
قبل توسط (143,570 امتیاز)

بهترین پاسخ
به استناد ماده 61 آئین نامه حفاظت و بهداشت عمومی در کارگاه ها ، کارفرما موظف است در سال دو دست لباس کار مجاناً در اختیار کارگر بگذارد ، لباس کار باید متناسب با نوع کار باشد و طوری تهیه شود که کارگر بتواند به راحتی وظایف خود را انجام دهد و موجب بروز حادثه نگردد.

در صورتی که کارفرمایی به جهت اجرای موضوع ماده 61 آیین نامه حفاظت و بهداشت عمومی در کارگا هها پول لباس کار یا حق لباس را به کارگران پرداخت نماید بایستی اطمینان حاصل نماید که لباس کار خریداری شده و نوع آن متناسب با کار بوده و حتماً در کارگاه مورد استفاده قرار گیرد .