قبل در سوابق بیمه توسط (29,440 امتیاز)
احتساب و پذیرش سوابق گروه های پزشکی و پیرا پزشکی در صورتی که تحت پوشش نظام های دیگر بیمه ای باشند ،چگونه میباشد ؟
1 پاسخ
قبل توسط (143,570 امتیاز)

بهترین پاسخ
  1.  احتساب و پذیرش سوابق گروه های پزشکی و پیرا پزشکی در صورتی که تحت پوشش نظام های دیگر بیمه ای منوط به اجرای قانون نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی مصوب مجلس شورای اسلامی میباشد .
  2.   ما به التفاوت سوابق منتقله حق بیمه یا بازنشستگی طرح خدمت پزشکان و پیرا پزشکان به سازمان تامین اجتماعی بر حسب بخشنامه تنقیح و تلخیص انتقال کسور حق بیمه و بازنشستگی محاسبه می گردد
  3. سوابق ادعایی گروه های پزشکی و پیرا پزشکی قبل از تاریخ 09/08/1379 موضوعیت ندارد.
  4. ادعای سوابق دوران طرح پزشکی (دستور اداری 539) ،اخذ موافقت نامه کارفرمای مورد نظر جهت تقبل پرداخت حق بیمه دوره طرح الزامی میباشد .
  5. مطابق دادنامه شماره 206 مورخ 19/04/1391 هیات عمومی دیوان، دانشگاه ها ی موصوف الزام به پرداخت حق بیمه ایام طرح مشمولین میباشد .
  6. رسیدگی به سوابق آندسته از همکارانی که با پذیرش و احتساب سوابق دوره پزشکان و پیراپزشکان حائز دریافت تعهدات بلند مدت می باشند نیازمند رسیدگی در کمیته های احتساب سوابق استانی بوده و وظایف محوله به کمیته های ستادی به کمیته های متناظر استانی تنفیذ گردیده است.