در سوابق بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام،

من از سال 84 تا 86 دو سال طرح اجباری پرستاری را گذراندم و بعد از آن استخدام شدم، الان رسمی هستم و بیمه ام تامین اجتماعی هست،،، الان گفتن برای اینکه اون دو سال هم جزو سابقه کارم باشه باید پول بدهم، در صورتی که من توی سایت سوابق بیمه را که دیدم اون دو سال هم محاسبه شده،،،  خواستم ببینم جریانش چیه و اگه باید پول بدهم چه مبلغی هست؟ چطوری محاسبه میشه؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

پرسش شما روشن نیست. پرداخت حق بیمه دوره طرح پزشکان و پیراپزشکان بعد از تاریخ 79/08/09 از سوی دستگاه اجرائی اجباری است و هیچ هزینه ای متوجه شخص نمی باشد.