در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام.کارشناس اتاق عمل هستم.3سال و 9 ماه بیمه دارم.تمدید طرح هستم تیر ماه 96 میرم برای زایمان.کارگزینی بیمارستان میگه مرخصی زایمان بهم تعلق نمیگیره و قرارداد خود به خود لغو میشه آیا گفته سازمان را قانون تامین اجتماعی تایید میکنه؟اگر نه از چه راهی اقدام کنم؟
بیمه بیکاری بهم تعلق نمیگیره چون بجای 30 درصد 27 درصد بیمه رد میشه قانون طرح اینطوریه.ولی 9 ماه 30 درصد در 3سال پیش برام رد شده میتونم با وجود این 9 ماه از بیمه بیکاری استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام قانون استفاده از مرخصی زایمان به این شرح میباشد یکسال قبل از زایمان دارای پرداخت شصت روز حق بیمه به تامین اجتماعی باشید اما در مورد بیمه بیکاری باید دارای شرایط خاصی باشید اولا 3%بیمه بیکاری رو پرداخت کرده باشید ودرآخرین کارگاه دارای یکسال پرداخت حق بیمه به تامین اجتماعی داشته باشید اما تامین اجتماعی طبق قوانین وقانون خود عمل مینماید