در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام ما با یک فرد قرارداد ایاب و ذهاب کارکنان شرکت را بستیم که این فرد بعنوان پیمانکار دارای بیمه خویش فرما میباشد ولی متاسفانه برای شرکت ما صورتحساب بدهی بیمه فرستاده شده است آیا در این رابطه بخشنامه ای وجود دارد که اگر پیمانکار خویش فرما باشد کارفرما از پرداخت بیمه معاف باشد
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

درصورتیکه با ایشان قرارداد پیمان به صورت کپی دارید . احتمالا این بدهی ناشی از بیمه پیمان شما میباشد.