قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,440 امتیاز)
جریمه عدم پرداخت پایه سنوات کارگران به جه صورت است و چه عواقبی دارد؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,810 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
پایه سنوات جزء مزد ثابت کارگران محسوب می شود و به حداقل دستمزد اضافه و پرداخت می‌گردد. از آنجاییکه پایه سنوات جزء مزد است بنابراین در محاسبه مزایای تبعی مانند سنوات، عیدی و پاداش، اضافه کاری و … تاثیر دارد. بنابراین می توان گفت عدم محاسبه پایه سنوات در حقوق کارگران باعث می شود همه این موارد کمتر از مقدار قانونی به کارگر پرداخت شود.

همچنین به تبع عدم پرداخت پایه سنوات، حق بیمه کارگر نیز کمتر محاسبه و پرداخت می گردد.  بنابراین علاوه بر شکایت کارگر بابت مطالبات حقوق و مزایای کمتر پرداخت شده،‌ جریمه تامین اجتماعی بابت حق بیمه کمتر پرداخت شده نیز در انتظار کارفرما خواهد بود.