دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (136,290 امتیاز)

بهترین پاسخ
مرخصی منفی یا پیش خور کردن مرخصی،‌ در قانون کار اشاره ای به آن نشده است.

بنابراین مرخصی منفی بر طبق عرف کارگاه محاسبه می شود. اینکه یک کارمند مرخصی منفی بیشتر از حد مجاز داشته باشد، نشانه این است که سرپرست وی بیش از حد مرخصی به کارگر ارائه کرده است که این موضوع می بایست با سرپرست و کارگر در میان گذاشته شود یا در آیین نامه داخلی،‌ این مورد را در نظر گرفته باشد.