دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (28,680 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
کارگر افعانی می بایست مجوز کار از اداره کار داشته باشد که با مراجعه به اداره کار، بررسی و اعطا می گردد.

سپس کارفرما می تواند نسبت به استخدام کارگر افغانی اقدام کند. بیمه تامین اجتماعی اتباع بیگانه نیز ۳۰٪‌ حقوق ماهیانه است که ۷٪ برعهده کارگر افغانی و ۲۳٪ برعهده کارفرماست.

 با توجه به اینکه کارفرمایان کارگاههای مشمول قانون تأمین اجتماعی برای بکارگماردن اتباع خارجی مکلف به رعایت ماده 120 قانون کار و ماده 5 قانون تأمین اجتماعی می باشند، براین اساس بازرسین کارگاهها موظفند هنگام بازرسی از کارگاه کلیه افراد شاغل در محل را صورت برداری نمایند. در صورت مراجعه اتباع خارجی صورت برداری شده مذکور به شعبه و ارائه مشخصات کامل هویتی به همراه مدارک مورد نیاز از جمله پروانه یا کارت کار معتبر، واحدهای اجرائی می‌بایست طبق ضوابط ماده 5 قانون تأمین اجتماعی و دستور اداری شماره 1347‏/95‏/1000 مورخ 15‏/02‏/1395 نسبت به نامنویسی و دریافت لیست آنان اقدام نمایند. ضمناً چنانچه اتباع یادشده فاقد مدارک مذکور باشند لازمست توسط شعبه جهت دریافت مدارک مورد نیاز به مراجع ذیربط از جمله دفاتر کفالت اقامت و اشتغال راهنمایی شوند.