دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

در صورتی که تمایل به عدم تمدید قرارداد کار دارید، می توانید یک ماه قبل از اتمام قرارداد نامه عدم نیاز به کارگر ارايه دهید. نمونه نامه عدم تمدید قرارداد کار در زیر آمده است:

مدیریت محترم اداره تعاون و رفاه اجتماعی …
با سلام و احترام
بدین وسیله به استحضار می رساند با توجه به این که مدت زمان قرارداد آقای / خانم ….. در تاریخ … به پایان رسیده است، همکاری با ایشان از تاریخ …. قطع گردیده است و به عنوان کارفرما با توجه به شرایط موجود دیگر قادر به ادامه همکاری و استفاده از خدمات ایشان با تمدید قرارداد نخواهیم بود.
 این گواهی بنا به درخواست نامبرده جهت اطلاع آن سازمان محترم صادر گردیده و فاقد هرگونه ارزش قانونی دیگر می باشد.
نام و نام خانوادگی ….
سمت سازمانی
مهر و امضاء …