قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (28,560 امتیاز)
حق و حقوق کارگر اخراج شده بدون قرارداد چیست؟ آیا امکان شکایت از کارفرما دارد؟
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ
حتی به کارگر بدون قرارداد نیز کلیه حق و حقوق قانون کار تعلق می گیرد. تفاوتی بین داشتن یا نداشتن قرارداد نیست. نداشتن قرارداد نه تنها به ضرر کارگر نیست، بلکه به ضرر کارفرماست،‌ چون کارگر هر ادعایی می تواند داشته باشد.

لذا می توانید با مراجعه به سامانه جامع روابط کار، نسبت به ثبت شکایت از کارفرما اقدام کنید.