دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (134,090 امتیاز)

بهترین پاسخ

در قانون کار، حق عائله مندی همان حق اولاد است. در پرداخت حق اولاد تفاوتی بین کارگر زن و مرد وجود ندارد . تفاوتی بین فرزند دختر و پسر وجود ندارد و الزامی به تحت تکفل بودن فرزند نیز وجود ندارد. تنها محدودیت دریافت حق اولاد برای دو شرط زیر است:

  1. بیمه شده بیشتر از 720 روز سابقه بیمه داشته باشد
  2. در صورتی که سن فرزند زیر ۱۸ سال باشد حق اولاد تعلق می گیرد. اگر فرزند پسر یا دختر، بالای 18 سال باشد به شرط اشتغال به تحصیل و یا با تایید کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی به دلیل معلولیت قادر به انجام کار نباشد، حق اولاد تعلق می گیرید.