دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

حق تاهل به همه کارگران که متاهل هستند تعلق می گیرد. برای دریافت حق تاهل در سال 1403، کارگر می بایست شرایط زیر را داشته باشد:

  1. برای حق تاهل، نیازی به سابقه بیمه نیست
  2. تفاوتی بین زن و مرد نیست. یعنی هم به زن متاهل و هم به مرد متاهل تعلق می گیرد.
  3. حق تاهل به ازدواج دائم تعلق می گیرد ( حق تاهل به ازدواج موقت تعلق نمی گیرد)
  4. حق تاهل به یک همسر تعلق می گیرد ( حق تاهل به چند همسر تعلق نمی گیرد)
  5. در صورتی که هر دو زن و مرد در یک کارگاه مشغول باشند، به هر دوی آن ها حق تاهل تعلق می گیرد.