قبل در سختی کار و مشاغل سخت توسط (28,560 امتیاز)
متن درخواست تغییر عنوان شغلی یا نامه اداری تغییر عنوان شغلی برای فرم اصلاح عنوان شغلی رو می خواستم
1 پاسخ
قبل توسط (28,560 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

نامه اصلاح عنوان شغلی به رییس شعبه تامین اجتماعی خطاب می شود و به شرح زیر است:

در صورتی که رای اداره کار را گرفته اید:

ریاست محترم تامین اجتماعی

با سلام و احترام

مطابق دادنامه پیوست به شماره .... مورخ... خواهشمندم دستور فرمایید عنوان شغلی اینجانب برای دوره مربوطه تغییر کند.

با سپاس

در صورتی که به اداره کار مراجعه نکرده اید و می خواهید بدون طی مرحله اداره کار،‌ ابتدا از تامین اجتماعی درخواست بررسی دهید، در زیر یک نمونه آورده شده است. (البته توجه داشته باشید که در صورتی که شعبه تامین اجتماعی درخواست شما را قبول نکرد، از طریق اداره کار اقدام کنید)

ریاست محترم  ....

نظر به اینکه عنوان شغلی اینجانب .... در واحد ..... (ریخته گری و...) کارگاه ..... (نام شرکت) .....، علی رغم اینکه به شغل .... (ریخته گری یا ....) عنوان .....(کارگر ساده)‌ رد شده بود است،‌ خواهشمندم دستور فرمایید نسبت به اصلاح عنوان شغلی به ..... (کارگر ریخته گری ) اقدام گردد.

با تشکر

نام و نام خانوادگی