قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ
ارايه نامه عدم نیاز برای کارفرما مشکلی ایجاد نمی کند، پیشنهاد می کنیم در این زمینه با کارگر خود همراهی داشته باشید تا وی بتواند ظرف ۳۰ روز برای بیمه بیکاری خود اقدام کند.

توجه داشته باشید که در صورتی که نگران شکایت کارگر برای گرفتن سایر حقوق خود هستید (مانند عیدی،‌ سنوات،‌ اضافه کاری)  حتی اگر نامه عدم نیاز به کارگر ندهید، کارگر می تواند با پرینت حساب خود ادعای رابطه کارگری و کارفرمایی در اداره کار داشته باشد و نسبت به دریافت حقوق خود اقدام کند.