در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

با سلام خدمت شما کارشناس محترم و تشکر از جواب شما در زمینه ی بیمه ی عمر و حوادث بنده قانع شدم اما سوال اصلی بنده حقیر بیمه تکمیلی عمر می باشد تاکید می کنم بیمه تکمیلی عمر در قوانین خاص بیمه ایی مربوط

به کارکنان در سایت ها مطالعه کردم که بیمه عمرر اجباری است اما مکمل ان به عهده ی کارفرما می باشد و چون کارفرمای ما وزارت اموزش وپرورش یا به نوعی دولت می باشد و توان پرداخت رو ندارد پس به عهده ی خود کارمند است و اختیاری ایا این موضوع از نطر قانونی صحت دارد یا خیر ؟ با تشکر از شما

1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

شما باید ببینید نوع بیمه عمر که حق بیمه اش از شما کسر می گردد چه نوع بیمه ای می باشد ، اگر بیمه عمر به شرط فوت باشد طبق قانون درست است ، اگر بیمه عمر و سرمایه گذاری می باشد بایستی قبل از برداشت از حساب شما ، شما رضایت داده باشید و فرم مربوطه را برای خود پر نمائید.