در سایر توسط
اموزش و پرورش هر سال بدون اطلاع رسانی و موافقت همکاران به کسر از حقوق انها تحت عنوان بیمه مکمل عمر می نماید ایا این مساله ایین نامه قانونی دارد ؟ مگر مکمل عمر مثل الحاقیه ی بیمه های دیگر نیست ؟

سوال دوم اول سال تحصیلی باز اموزش و پرورش با وجود پوشش بیمه ای مختلف همکاران مبادرت به کسر مبلغ بیمه حوادث کرده باز هم بدون اظلاع قبلی واقعا چرا ؟ اگه جنبه قانونی دارد لطفا راهنمایی بفرمایید  باتشکر

کلیه مستندات کسر از حقوق موجود می باشد در صورت لزوم ارسال می کنم
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

طبق قانون تمامی کارکنان دولت مشمول بیمه عمر می گردند ( اینبیمه عمر بشرط فوت می باد که تا سن 70 سالگی مشمول شخص می باشد )  و اینیک امر اجباری و قانونی است .

در بحث بیمه حوادث نیز یک پوشش بیمه حوادث می باشد که زمان خرید بیمه تکمیلی سرپرستان خانوار مشمولشان می باشد و جزء لاینفک قراردادتکمیل درمان می باشد .

هیچ موردغیر قانونی از فیش حقوقی شما کسر نشده است.