قبل توسط (133,890 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
مهندسین ساختمان و ناظر می توانند با مراجعه به سازمان نظام مهندسی خود، نسبت به ثبت نام برای بیمه تامین اجتماعی نظام مهندسی اقدام کنند. لازم به ذکر است که کل مبلغ حق بیمه توسط خود مهندس می بایست پرداخت شود (۲۷٪ از مبلغ حقوق اعلامی به بیمه)

بیمه تامین اجتماعی مهندسین شامل بازنشستگی، ازکارافتادگی، مستمری بازمانده، درماتن و هزینه های درمانی، کمک هزینه ازدواج، کمک هزینه اروتز و پرتز و کمک هزینه مراسم ترحیم می باشد.

مدارک لازم برای بیمه تامین اجتماعی اعضای سازمان نظام مهندسی: معرفی نامه ، کارت عضویت و مدارک هویتی(شناسنامه ،کارت ملی) می باشد

همچنین در صورتی که سن بیمه شده کمتر از 50 سال باشد، نیازی به سابقه نمی باشد لیکن در صورتی که سن بیمه شده بیشتر از 50 سال باشد می بایست نسبت به مازاد سنی دارای سابقه قابل قبول نزد سازمان تامین اجتماعی باشد.