قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,280 امتیاز)
ساعت موظفی اداره کار ۱۴۰۳ چقدر است ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)

بهترین پاسخ

بر اساس ماده ۵۱ قانون کار ساعت موظفی کار کارگران در هفته نباید بیشتر از ۴۴ ساعت باشد. باتوجه به این که طبق قانون کار روزهای تعطیل جزء ساعت کاری محسوب می شود می توان اینطور نتیجه گفت که ساعات کاری در ماه های مختلف سال متفاوت است. برای مشاهده جدول موظفی اداره کار ۱۴۰۳ در لینک زیر کلیک کنید:

جدول ساعت کاری 1403