قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

عنوان  اداره

مناطق تحت پوشش

شماره تلفن

نشانی

شمال شرق

6- 7

خ سمیه-نرسیده به پل حافظ-خ شهید پورموسی-نبش چهارراه شیرین-شماره42

شمال غرب

کیلومتر2جاده مخصوص کرج- کوی بیمه چهار- کوچه سوم شرقی- پلاک2

شرق

4- 8- 13- 14-منطقه3 بخش شرقی بزرگراه افریقا

جاده دماوند- ابتدای جاده آبعلی- سه راه اتحاد- نبش کوچه منظمی- پلاک2

جنوب غرب

خ حافظ – خ سرهنگ سخایی – نبش سی تیر

شهر ری

20 و حومه شهر ری

خ شهید رجایی- روبروی اتوبان بهشت زهرا- جنب مسجد مادر

شمیرانات

1-  منطقه 3 بخش غربی بزرگراه افریقا

خ مینی سیتی- شهرک ابوذر- ابوذر 10- (روزبهانی-پلاک1)

اسلامشهر

18 حوزه فرمانداری شهرستان اسلامشهر

2479312

اسلامشهر-خ مستضعفان- روبروی بستنی میهن- بلوار قائمیه- مجتمع ادارات-جنب ساختمان محیط زیست

کاریابی 5

فلکه دوم صادقیه- بلوار فردوس- جنب خ حسن آباد- روبروی بانک سپه-ساختمان آبگینه- طبقه 3

پاکدشت

حوزه فرمانداری شهرستان پاکدشت

پاکدشت- اول مامازن- خ اداره اوقاف- مجتمع ادارات (فکس 02923044345)

دماوند

حوزه فرمانداری شهرستان دماوند

خ دماوند- خ استاد مطهری- کیلومتر اول- دست راست- پلاک72

ورامین

حوزه فرمانداری شهرستان ورامین

ورامین- روبروی فرمانداری- مجتمع ادارات- روبروی فرمانداری- پشت کمیته امداد امام (ره)

فیروزکوه

حوزه فرمانداری شهرستان فیروزکوه

فیروزکوه-میدان فرمانداری (امام علی )-خ ادارات-پلاک38

صفادشت

حوزه فرمانداری شهرستان صفادشت

صفادشت – بلوار امام خمینی – روبروی داروخانه هوما – نبش خ گلستان 3

شهر قدس

45 متری انقلاب – خ دهن

شهریار

شهرک اداری – خیابان پرستار

رباط کریم

بلوار آزادگان-انتهای خیابان دادگستر-جنب اداره اصناف

بهارستان

شهر جدید بهارستان – شهر گلستان – بلوار گلستان – ابتدای صالحیه – روبروی مسجد صاحب الزمان

نشانی اداره کل تعاون ،کار ورفاه اجتماعی استان تهران : خیابان سهروردی شمالی - خیابان هویزه – چهارراه مرغاب تلفن  88743188