دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

برای پرینت لیست بیمه تامین اجتماعی، ابتدا به سایت تامین اجتماعی به آدرس https://eservices.tamin.ir/ وارد شوید.

سپس از منوی کارفرمایان در بالای صفحه، گزینه لیست حق بیمه را انتخاب کنید و پس از آن گزینه ارسال لیست حق بیمه را انتخاب کنید.

در صفحه جدید، کارگاه خود را انتخاب کنید و گزینه سوابق لیست های ارسالی را انتخاب کنید.

لیست بیمه های ارسال شده در صفحه جدید قابل مشاهده است

لیست بیمه مد نظر خود را پیدا کنید و گزینه «عملیات» و پس از آن مشاهده ریز اطلاعات را انتخاب کنید.

از تب «رسید پرداخت حق بیمه و دریافت لیست» ، رسید پرداخت حق بیمه و همچنین رسید لیست کارکنان بیمه شده قابل مشاهده است. بر روی دکمه که شبیه آیکون پرینتر است کلیک کنید تا نسبت به پرینت لیست بیمه تامین اجتماعی اقدام کنید.