دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,310 امتیاز)
آیا کاهش ساعت کاری  هفته به ۴۰ ساعت و تعطیلی پنجشنبه ها شامل کارگران مشمول قانون ار هم می شود.
1 پاسخ
قبل توسط (39,450 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
طبق مصوبه فعلی مجلس ( لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیرت خدمات کشوری ) تعطیلی پنجشنبه ها به کارگاه های مشمول قانون کار اشاره ای نمی کند. بنابراین در مورد کاهش ساعت کاری کارگران به ۴۰ ساعت در هفته نمی توان به این مصوبه مجلس اتکا کرد. مگر اینکه در آینده اصلاحیه یا مصوبه جدیدی تصویب شود.

برخی به اشتباه به تبصره ۴ لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیرت خدمات کشوری اشاره می کنند:

 در همه قوانین و مقرراتی که از مبنای ۴۴ ساعت کار در هفته و ۱۷۶ ساعت کار در ۴ هفته متوالی استفاده شده‌ است، از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون به ترتیب به ۴۰ ساعت کار در هفته و ۱۶۰ ساعت کار در ۴ هفته متوالی اصلاح می‌شود.»

در این تبصره منظور از همه قوانین و مقررات، مقررات قانون خدمات کشوری می باشد و اشاره ای به قانون کار نمیکند. بنابراین کارگران مشمول قانون کار شامل این تبصره نمی‌شوند.