قبل توسط (133,610 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
شماره پرسنلی یا کد پرسنلی، کدی است که به هر کدام از منابع انسانی یک سازمان یا شرکت تعلق می گیرد.

یک شماره است که می تواند از ۱ شروع شود یا از ۱۰۰۰ یا از هر عدد دیگر.

برای هر کارمند یک شماره پرسنلی در نظر گرفته می شود تا در سیستم های مختلف، مثل حضور و غیاب و حقوق و دستمزد از آن استفاده شود.

برای دریافت کد پرسنلی به واحد منابع انسانی مراجعه کنید. معمولا کد پرسنلی یا شماره پرسنلی بر روی فیش حقوقی نیز درج می شود.