قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,280 امتیاز)
نحوه محاسبه جمعه کاری به چه صورت است و مبلغ جمعه کاری در سال ۱۴۰۳ برای هر ساعت کار عادی یا اضافه کاری در رز جمعه چقدر می باشد ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

بر اساس ماده ۸۸ قانون کار روز جمعه، روز تعطیل کارگران محسوب می شود و در صورتیکه کارگر روز جمعه نیز مشغول به کار باشد، باید روز دیگری برای او به عنوان روز تعطیل معین شود. بر همین اساس فرمول محاسبه جمعه کاری در این دو حالت متفاوت است

در صورتی که به جای جمعه روز دیگری از هفته تعطیل باشد:

در این صورت به خاطر کار در روز تعطیل به ازای هر ساعت کار در روز جمعه ۴۰ درصد فوق العاده جمعه کاری تعلق می گیرد. بنابراین بر اساس حداقل حقوق ساعتی اداره کار در سال ۱۴۰۳ هر ساعت جمعه کاری در این حالت برابر با ۴۶۹.۶۰۷ ریال می باشد.

در صورتی که به جای جمعه روز دیگری از هفته تعطیل نباشد:

در این حالت از آنجاییکه ساعات کاری کارگر در طول هفته از ۴۴ ساعت تجاوز می کند، به ازای هر ساعت جمعه کاری ۴۰ درصد فوق العاده جمعه کاری و ۴۰ درصد بابت اضافه کاری به مزد ساعتی کار اضافه می شود. در این حالت مبلغ هر ساعت کار در روز جمعه (مبلغ جمعه کاری 1403) برابر با ۵۸۶,۵۹۸ ریال می باشد.