قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,280 امتیاز)
آیا تحت هر شرایطی مزایای جمعه کاری به کار در روز جمعه تعلق می گیرد ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ
طبق ماده 62 قانون کار روز جمعه روز تعطیلی هفتگی کارگران با استفاده از مزد میباشد

‌تبصره ۱ - در امور مربوط به خدمات عمومی نظیر آب برق اتوبوسرانی  یا در کارگاههای که حسب نوع و یا ضرورت کار و یا توافق طرفین به طور مستمر روز دیگری برای تعطیل تعیین میشود همان روز یا ضرورت کار و یا توافق طرفین به طور مستمر روز دیگری برای تعطیل تعیین شود همان روز در حکم روز تعطیلی هفتگی خواهد بود و به هر حال تعطیل یک روز معین در هفته اجباری است

کارگرانی که به هر عنوان به این ترتیب روزهای جمعه کار میکنند در مقابل عدم استفاده از تعطیل روز جمعه 40% اضافه بر مزد دریافت میکنند.

بنابراین طبق قانون کار در شرایطی که روز تعطیل دیگری غیر از جمعه تعیین شود، بابت جمعه کاری 40 درصد فوق العاده جمعه کاری تعلق می گیرد. در این قانون شرط خاصی برای تعلق جمعه کاری در نظر گرفته نشده است و به همه کارگران مشمول قانون کار جمعه کاری تعلق می گیرید.