قبل در لیست بیمه توسط (28,560 امتیاز)
آیا عنوان شغلی در لیست بیمه مهم است و عنوان شغلی در لیست بیمه چه اهمیتی دارد ؟
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

عنوان شغلی در لیست بیمه از جهات مختلف دارای اهمیت می باشد که در زیر به آن اشاره شده است:

  1. مهم ترین مبحث در انتخاب عنوان شغلی برای لیست بیمه این است که آیا این شغل جزو مشاغل سخت و زیان آور می باشد یا خیر. در صورتی که شغل مشمول مشاغل سخت باشد، کارفرما می بایست ۴٪ حق بیمه مشاغل سخت را  نیز به تامین اجتماعی پرداخت کند.
  2. در کارگاه های طرح طبقه بندی مشاغل، عنوان شغلی در لیست بیمه و حکم کارگزینی مهم می باشد.
  3. عنوان شغلی در صورتی که شغل مدیرعامل، رییس هیيت مدیره، عضو هییت مدیره و دیگر سمت هایی که در روزنامه رسمی تغییرات شرکت می آید مهم است. چون رابطه شرکت با این اشخاص بعضا کارگری کارفرمایی نیست و دارای شرایط خاص است.
  4. عنوان شغلی برای کارگر در صورت نیاز به درخواست مهاجرت و رزومه مهم است.
  5. در مشاغلی که دارای دستمزد مقطوع تعیین شده در تامین اجتماعی هستند عنوان شغلی مناسب در تعهدات کوتاه مدت مانند غرامت دستمزد ایام بیماری و یا مقرری بیمه بیکاری و تعهدات بلند مدت مانند مستمری بازنشستگی تاثیر گذار خواهد بود.