قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,280 امتیاز)
فرمول محاسبه حق مسکن به چه صورت است. آیا حق مسکن بر اساس کارکرد تعیین می شود ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

با توجه به قانون کار،   پرداخت كمك هزينه حق مسكن به صورت ماهانه قيد گرديده است و  ماه نيز از نظر احتساب موارد قانوني به استناد ماده 443  قانون آيين دادرسي دادگاههاي عمومي و انقلاب در امور مدني، 30 روز مي باشد،

بنابراین مزایایی از قبیل  بن مسکن به صورت ماهیانه درنظرگفته می شوند و تفاوتی در میزان آن مربوط به ماه های ۳۱ روزه و یا ۲۹ روزه مانند اسفند وجود ندارد. برای کارکرد کمتر، محاسبه حق مسکن به نسبت روزهای کارکرد انجام شود

فرمول محاسبه حق مسکن کارگران پاره وقت به این صورت می باشد:

  1.  ابتدا مبلغ کلی که وزارت کار برای یک ماه تعیین کرده است، تقسیم بر 30 می‌شود.
  2. سپس آن مبلغ را در تعداد روزهایی که کارگر کار کرده است، ضرب می شود.