قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,130 امتیاز)
یک نمونه قرارداد کاری پر شده طبق قانون کا و بر اساس حقوق و مزایای قانون کار در سال ۱۴۰۳ رو می خواستم.
1 پاسخ
قبل توسط (37,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

 در پرکردن قرارداد کار لازم است که پایه سنوات بر اساس سابقه کار کارگر و همچنین تعداد فرزند کارگران به درستی در نظر گرفته شود. در اینجا یک نمونه قرارداد کار پر شده بر اساس حداقل حقوق اداره برای سال ۱۴۰۳ قرارگرفته است. توجه داشته باشید که این قرارداد برای کارگری متاهل که دارای یک فرزند می باشد تنظیم شده است.

قرارداد كار

این قرارداد کار در اجرای مقررات فصل دوم قانون کاربا شرایط زیر منعقد می شود

طرفین قرارداد

کارفرما:

............ : آقا / خانم.................... فرزند ..................................................... کدملیآدرس و تلفن : ........................................................

کارگر (یا کارمند):

............ : آقا / خانم.................... فرزند ......................................................... : کدملی .............................. تاریخ تولد

آدرس و تلفن : ...........................

محل کارگاه

............................................................................... )آدرس و تلفن محل کار (کارگاه

کار و وظایف کارگر:.........................................................................................................

تاریخ/مدت قرارداد کار:این قرارداد کار از تاریخ ............................. شروع شده و در تاریخ ................................. به اتمام می رسد. پس از اتمام قرارداد کار هیچ یک از طرفین الزامی به تجدید و یا تمدید قرارداد کار ندارند.

حقوق و مزایا :

  • مزد روزانه: 2,388,728
  • پایه سنوات0
  • حقوق ماهانه (30روز) 71,661,840
  • حق مسکن: 9.000.000
  • بن کارگری: 14,000,000
  • حق اوالد : 7,166,184
  • حق تاهل :  5,000,000
  • جمع:  108,928,024

سایر شرایط :

تمام شرایط قرارداد کار تابع مقررات قانون کار خواهد بود.

این قرارداد کار در2نسخه تنظیم و هر کدام اعتبار یکسان دارند و هر نسخه در اختیار هر یک از طرفین قرارداد کار خواهد بود.

امضا:

کارفرما                                                                                              کارگر