قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,280 امتیاز)
یک نمونه متن قرارداد کاری ساده می خواستم.
2 پاسخ
قبل توسط (28,560 امتیاز)

بهترین پاسخ

فایل pdf قرارداد کاری ساده زیر، از طریق فایل زیر قابل دانلود است.

دانلود

 اين قرارداد به موجب ماده (10) قانون كار جمهوري اسلامي ايران وتبصره (3) الحاقي به ماده (7) قانون كار موضوع بند (الف) ماده(8) قانون رفع برخي از موانع توليد وسرمايه گذاري صنعتي –مصوب 25/8/1387 مجمع تشخيص مصلحت نظام بين كارفرما/نماينده قانوني كارفرما وكارگر منعقد مي شود.

1)مشخصات طرفين:كارفرما/نماينده قانوني كارفرما

آقاي/خانم/شركت.......................فرزند....................شماره شناسنامه/شماره ثبت: .......................

به نشاني:...

وكارگر آقاي /خانم...................فرزند......................متولد....................شماره شناسنامه...............

شماره ملي...................ميزان تحصيلات...................نوع وميزان مهارت..................................

به نشاني:...........................................................................................منعقد مي گردد.

2)نوع قرارداد: دائم                        موقت                            كارمعين

3)نوع كار يا حرفه يا حجم كار يا وظيفه اي كه كارگر به آن اشتغال مي يابد:....................................

...

4)محل انجام كار:...

5)تاريخ انعقاد قرارداد:...

6)مدت قرارداد:...

7)ساعات كار:...

ميزان ساعات كار وساعت شروع وپايان آن با توافق طرفين تعيين مي گردد.ساعات كار نمي تواند بيش از ميزان مندرج در قانون كار تعيين شود ليكن كمتر از آن مجاز است.

8)حق السعي:

الف:مزد ثابت/مبنروزانه/ساعتي.............................ريال(حقوق ماهيانه...................................ريال)

ب:پاداش افزايش توليد يا بهره وري..................................ريال كه طبق طوافق طرفين قابل پرداخت است.

ج:ساير مزايا:...

9)حقوق ومزايا به صورت هفتگي/ماهيانه كارگر به حساب شماره.......................نزد بانك..................

شعبه.....................توسط كارفرما يا نماينده قانوني وي پرداخت مي گردد.

10)بيمه:به موجب ماده (148) قانون كار كارفرما مكلف است كارگر را نزد سازمان تامين اجتماعي ويا ساير

دستگاههاي بيمه گذار بيمه نمايد.

11)عيدي وپاداش سالانه:به موجب ماده واحده قانون مربوط به تعيين عيدي وپاداش سالانه كارگران شاغل

در كارگاههاي مشمول قانون كار-مصوب 6/12/1370 مجلس شوراي اسلامي-به ازاي يكسال كار معادل

شصت روز مزد ثابت/مبنا(تا سقف نود روز حداقل مزد روزانه قانوني كارگران)به عنوان عيدي وپاداش

سالانه به كارگر پرداخت مي شود.براي كار كمتر از يك سال ميزان عيدي وپاداش وسقف مربوط به نسبت محاسبه خواهد شد.

12)حق سنوات ومزاياي پايان كار:به هنگام فسخ يا خاتمه قرارداد كار حق سنوات مطابق قانون ومصوبه 25/8/78 مجمع تشخيص مصلحت نظام بر اساس نسبت كار كرد پرداخت مي شود.

13)شرايط فسخ قرارداد:اين قرارداد در موارد ذيل توسط هر يك از طرفين قابل فسخ است.فسخ قرارداد

.............روز قبل به طرف مقابل كتبا اعلام مي شود.

...

14)ساير موضوعات مندرج در قانون كار ومقررات تبعي از جمله مرخصي استحقاقي كمك هزينه مسكن كمك هزينه عائله مندي نسبت به اين قراردا اعمال خواهد شد.

15)اين قراردا در دو نسخه تنظيم مي شود كه يك نسخه نزد كارفرما يك نسخه نزد كارگر قرار می گیرد

                            محل امضاء كارفرما                                            محل امضاء كارگر

قبل توسط (39,130 امتیاز)

در زیر متن قرارداد کاری به صورت ساده آورده شده است، که از آن برای تنظیم اختصاصی متن قرارداد کار کارگر بر اساس شرایط مورد نظر  استفاده کنید:

قرارداد کار

این قرارداد بر اساس مفاد ماده دوم و با رعایت مواد 7، 9 و 10  قانون كار جمهوري اسلامي ايران، بين   ............................. فرزند .............................   به شماره ملی .............................  تاریخ تولد .............................   به نشانی ................................................................................................ كه در اين قرارداد به اختصار «كارفرما» ناميده مي شود و آقاي/خانم .................................................. فرزند........................... تاریخ تولد...................................... کد ملی ............................................................... داراي شماره شناسنامه ................................. صادره از  ..................................... ساكن ................................................................................................................................................ كه از اين پس «كارگر» ناميده مي شود تنظیم مي گردد.

ماده 1- نوع قرارداد:  اين قرارداد جهت كار موقت با توجه به بند(و) ماده 10 قانون كار بين طرفين تنظيم شده است.

ماده 2- مدت قرارداد: مدت اين قرارداد…......…ماه است كه شروع آن از تاريخ ………….........……….. و پايان آن تاريخ ……................................………… مي باشد و محل انجام كار، واقع در دفتر رسانه مي باشد.

ماده 3- موضوع قرارداد: انجام خدمت در شغل …………….....................…….. مي باشد و آقاي/خانم …………................……….. متعهد است كه وظايف محوله را با رعايت مقررات و طبق شرح وظايف ابلاغ شده به ايشان انجام دهد. ( موضوع بند الف ماده 10 قانون کار )

ماده 4- ساعات كار: ساعات كار برای کارکنان از ساعت .................. الی ساعت ................  روزهای شنبه ، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه، طبق مقررات قانون كار خواهد شد.

ماده 5- حق السعي:

4-1) دستمزد روزانه: ........................................... ریال

حداقل دستمزد روزانه در سال ……... مبلغ ……... ريال می باشد ( مصوبه شورای عالی کار )

4-2) پایه سنوات روزانه: ……... ريال ( برای کارمندانی که بیش از یکسال سابقه کار دارند)

4-3) کمک هزینه اقلام مصرفی خانوار ( بن کارگری): ماهیانه: ……... ریال

4-4) كمك هزینه مسکن: ماهیانه: ……... ریال

5-4) حق اولاد ( کمک هزینه عائله مندی) برای فرزندان زیر 18 سال: ماهیانه: ………. ریال

تبصره 1: ماليات بر حقوق و مزايا و كسورات مربوط به حق بيمه تامين اجتماعي و ساير كسورات قانوني از دريافت ماهانه كارگر كسر و خالص پرداختي از طرف كارفرما به نامبرده پرداخت خواهد شد.

تبصره 2: طبق بند ب تبصره ۶ قانون بودجه سال …. کل کشور سقف معافیت مالیات بر حقوق ماهیانه معادل ….. ریال موضوع ماده 84 قانون مالیات های مستقیم می باشد.

ماده 6- به موجب ماده واحده قانون مربوط به تعیین عیدی و پاداش سالانه کارگران شاغل در کارگاه های مشمول قانون کار مصوب ۶/۱۲/۷۰ مجلس شورای اسلامی، به ازای یک سال کار معادل شصت روز مزد ثابت(مبنا) تا سقف ۹۰ روز حداقل مزد روزانه قانونی کارگر، به عنوان عیدی و پاداش سالانه به کارگر پرداخت می شود. برای کار کمتر از یک سال و کارکنان پاره وقت ، میزان عیدی و پاداش و سقف مربوطه به نسبت روزهای کارکرد محاسبه خواهد شد. ( عیدی و پاداش سال …. برای حداقل حقوق، سالیانه ……... ریال و ماهانه ……... ریال تعیین شده است.)

ماده 7- به موجب ماده 148 قانون كار و مواد 36 و 39 قانون تامین اجتماعی، كارفرما مكلف است كارگر را نزد سازمان تامين اجتماعي بيمه نمايد. حق بيمه سهم كارگر بر مبناي 7% حداقل حقوق ماهيانه مي‌باشد. برای کارکنان پاره وقت به نسبت تعداد روزهای کارکرد، کارفرما مکلف است کارگر را بیمه کند. ( لازم به ذکر است درخصوص کارکنان پاره وقت در صورتیکه این قبیل افراد در هفته یک تا 3 روز در محل کار حضور دارند

می بایست در لیست ارسالی کارکرد وی 15 روز درج شود و در صورتیکه 4 روز و بیشتر در محل کار حضور

می یابند کارکرد آنان 30 روز خواهد بود.)

ماده 8-  حقوق و مزايای ماهانه کارگر با واریز به حساب توسط كارفرما يا نماينده قانوني وي صورت مي‌پذیرد.

ماده 9-  به هنگام فسخ يا خاتمه قرارداد كار، حق سنوات مطابق مصوبه 25/8/87 مجمع تشخيص مصلحت نظام براساس نسبت كاركرد كارگر پرداخت مي‌شود . کارفرما موظف است پاداش پايان خدمت را معادل يك ماه آخرين حقوق دريافتي بازاء هر سال به كارگر بپردازد. برای کارکنان پاره وقت به نسبت روزهای کارکرد پرداخت می شود. ( حق سنوات سال ……... برای حداقل حقوق سالیانه ……… ریال و ماهیانه ……... ریال تعیین شده است. )

ماده 10- خانم/آقاي ………………….. طي مدتي كه براي رسانه کار مي كند حق استفاده از تعطيلات رسمي و مرخصي استحقاقي ساليانه را بر اساس مقررات قانون كار دارا خواهد بود. در ضمن طبق ماده 71 قانون کار مطالبات مرخصی استحقاقی استفاده نشده در پایان خاتمه قرارداد به کارگر قابل پرداخت می باشد.

ماده 11- باتوجه به ماده ۲۵ قانون کار هیچ یک از طرفین به تنهایی حق فسخ آن را ندارند مگر در موارد ذیل :

الف: استعفاى كارگر طبق ماده 21 قانون كار.

ب: عدم تاييد قابليت و استعداد كارگر توسط سرپرست و يا مقام مافوق.

ج: غيبت غيرموجه به مدت سه روز متوالى يا چهار روز غيرمتوالى در طول يك ماه كه به منزله ترك كار و فسخ قرارداد از جانب كارگر محسوب مى‏شود.

د: اتمام قرارداد كار موضوع ماده 24 قانون كار.

ماده 12- كارگر به رعايت موارد زير متعهد مى‏شود:

الف: رعايت نظم و انضباط از لحاظ حضور و غياب به موقع و رعايت مقررات داخلى طبق شرح وظايف اعلام شده .

ب: انجام وظایف شغلی.

ج: رعايت موازين مذهبى، اجتماعى و اخلاقى.

د: مراقبت از دستگاه‏ها و ابزار و موارد اعمال دقت كافى در استفاده از آنها.

ه: حسن سلوك و رفتار مناسب با سرپرستان و ساير كاركنان.

و: حفظ اسرار و اطلاعات فنى و رعايت امانت و وفادارى.

عدم رعايت موارد فوق بر حسب مورد خطا يا تقصير تلقى مى‏شود و كارفرما مى‏تواند تدابير انضباطى نظير اخطار شفاهى، اخطار كتبى با درج در پرونده و اخذ تعهد از كارگر را اعمال نمايد و يا درصورت تداوم موارد فوق تقاضاى فسخ قرارداد موضوع ماده 25 و 27 قانون كار به مراجع حل اختلاف مراجعه نمايد.

ماده 13- اختلافات ناشي از اجراي اين قرارداد، بدوا از طريق سازش بين طرفين حل و فصل و در صورت عدم سازش در مراجع حل اختلاف مذكور در قانون كار حل و فصل خواهد شد.

ماده 14- مقررات قوانین کار و تأمین اجتماعی نسبت به موارد این قرارداد و سایر موارد پیش بینی نشده حاکم و ناظر خواهد بود.

این قرارداد در 14 ماده و 3 تبصره در دو نسخه متحدالشکل و واحد تنظیم شده که هر نسخه آن دارای اعتبار واحد بوده و مفاد آن بر طرفین لازم الاجرا می باشد.

امضاء كارفرما                                                                         امضاء و اثر انگشت  كارگر