در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام   من جا نباز هستم  بایک ماشین بد ون قلاج دستی تصا دف کردام ایا  از بیمه  میتو نم استفا د کنم.  ماشین هم بیمه است
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اگر اشتباه متوجه شده ام اصلاح بفرمایید:

جانبازی که معلولیت جسمی دارد با یک خودرویی که متناسب با وضعیت جسمی او نیست، رانندگی کرده و منجر به تصادف شده است:

اگر خسارت بدنی و مالی به شخص ثالث وارد آمده باشد، شرکت بیمه پرداخت می کند و بعد می تواند تمام یا بخشی از خسارت پرداختی را از راننده مسبب حادثه بازیابی کند.

اما اگر این خسارت جانی به شخص راننده وارد آمده باشد قابل پرداخت نیست. چون مجاز به رانندگی با وسیله نقلیه ای که کلاج دستی ندارد، نبوده است. درست مثل شخصی که با گواهینامه پایه دو اقدام به رانندگی با وسیله نقلیه پایه یک کرده است.