در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام

من به همراه 3 نفر برنامه نویس ، پروژه ای رو کار کردیم . برای بیمه کردن نفراتم تامیین اجتماعی ازم اجاره نامه خواست و من به علت نداشتن اجاره نامه حق بیمه رو نقدا به همکارام پرداخت کردم و این رو در قراردادم ذکر کردم  .

آیا همکارام میتونن از من شکایت کنند؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام.

با توجه به اینکه بیمه نمودن کارمندان و کارگران جزء دیون کارفرمایان میباشد کارکنان میتوانند ماده 148 قانونکار را طلب کنند.