در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
کسی که از دوجا حق بیمه در سوابقش داشته باشد.تکلیف سابقه ویا پول  یکی از آنها چیست؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام در صورت تقاضای بازنشستگی چنانچه در دو سال پایانی بیمه پردازی در دو یا چند کارگاه اشتغال به کار داشته و حق بیمه پرداخت کرده باشند، دستمزد کارگاه ها هر کدام بصورت جداگانه مورد محاسبه قرار گرفته و نهایتأ مجموع مبالغ محاسبه شده بابت هر کارگاه به عنوان مستمری استحقاقی بازنشستگی پرداخت خواهد شد.

می توانید به پاسخ سوال زیر مراجعه نمایید

ﻧﺤﻮﻩ محاسبه مستمری بیمه شدگانی که در دو یا چند کارگاه کار میکنند چگونه است ؟