دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,410 امتیاز)
بن کارگری به چه کسانی تعلق میگیرد. شرایط خاصی دارد یا به همه کارگران تعلق میگیرد ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,810 امتیاز)

بهترین پاسخ
بر اساس قانون کار حق خواربار یا بن کارگری ، از مزایایی است که به همه کارگران مشمول قانون کار تعلق می گیرد و هیچ شرط خاصی ندارد.
حتی به کارگران پاره‌وقت نیز بن کارگری تعلق می گیرد.  با این تفاوت که آن‌ها به تعداد روزهایی که کار کرده‌اند، بن خواربار دریافت می‌کنند. مبلغ  بن کارگران پاره وقت به این صورت محاسبه می‌شود: ابتدا مبلغ کلی که وزارت کار برای یک ماه تعیین کرده است، تقسیم بر 30 می‌شود. سپس آن مبلغ را در تعداد روزهایی که کارگر کار کرده است، ضرب کرده تا حق خواربار او به نسبت روزهای کارکرد مشخص شود.