دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (137,690 امتیاز)
نیروی شرکتی یا پیمانکاری، کارکنانی هستند که توسط شرکت های پیمانکاری تامین نیرو برای سازمان های دولتی استخدام می شوند. در این حالت کارفرمای کارمند، شرکت پیمانکاری تامین نیرو می شود.

در مقابل امکان دارد خود سازمان دولتی به طور مستقیم با کارمند به صورت سالانه قرارداد ببندد. در این حالت کارفرمای کارمند خود سازمان دولتی می شود.