قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,280 امتیاز)
نحوه  مرخصی بین تعطیلی چگونه است. آیا تعطیلات در محاسبه مرخصی در نظر گرفته می شود ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
طبق ماده 64 قانون کار، مرخصی استحقاقی سالانه کارگران با استفاده از مزد و احتساب چهار روز جمعه، جمعا ۳۰ روز  است. به جز 4 جمعه، سایر روزهای تعطیل جز ایام مرخصی محسوب نمی شود.

نحوه محاسبه مرخصی بین تعطیلی به این صورت است که اگر کارگر بخواهد روز بین تعطیلات از مرخصی استفاده کند به تعداد روزهای غیر تعطیل از مرخصی استحقاقی اش کسر میشود. زیرا طبق قانون کار روزهای تعطیل بدون انجام کار جزء ساعات کار محسوب می شود و نیازی به دریافت مرخصی برای روزهای تعطیل نیست.