دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (28,680 امتیاز)
برای یک شرکت بدون قرارداد به مدت ۵ سال کار کردم. قرارداد کار با کارفرما ندارم. چگونه می تونم اثبات کنم که کار می کرده ام ؟
1 پاسخ
قبل توسط (136,250 امتیاز)

بهترین پاسخ

بر اساسِ ماده ۸۷ آیین دادرسی کار ارائه اسناد و مدارک جهت اثبات وجود رابطه کارگری و کارفرمایی و مدت کارکرد بر عهده کارگر می باشد.

وجود مدارک زیر می تواند نشان دهنده رابطه کار باشد

  1. قرارداد کار کتبی
  2. پرینت سابقه بیمه تامین اجتماعی
  3. پرینت حساب بانکی کارگر
  4. فیش حقوقی
  5. پرینت سیستم حضور و غیاب یا دفتر حضور و غیاب شرکت
  6.  برگه مرخصی و یا ماموریت تایید شده توسط شرکت
  7. گزارش  بازرسان تامین اجتماعی در صورت انجام بازرسی از کارگاه
  8. هر نوع برگه ای معتبر که توسط شرکت صادر شده و در آن نامی از شما برده شده از قبیل: فاکتور خرید و فروش اجناس شرکت یا معرفی نامه شما به سازمان، بانک، شرکت، نهاد و ارگان دیگر مانند: فاکتور خرید و فروش اجناس شرکت به نام کارگر، معرفی نامه شما به سازمان، بانک، شرکت، نهاد و ارگان دیگر
  9. چنانچه هیچکدام از مدارک فوق را در اختیار ندارید، در این صورت می توانید با ارائه مدارک فوق درخواست انجام تحقیق محلی را از مرجع رسیدگی کننده داشته باشید. در صورت نظر مساعد مرجع با درخواست تحقیق شما می توان کمی امیدوار بود.