دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,410 امتیاز)
در مورد ماده ۶۴ قاننون کار در مورد مرخصی استحقاقی سالانه کارگران سوال دارم
1 پاسخ
قبل توسط (39,810 امتیاز)

بهترین پاسخ

ماده 64 قانون کار: مرخصی استحقاقی سالانه کارگران با استفاده از مزد و احتساب چهار روز جمعه، جمعاً یک ماه است. سایر روزهای تعطیل جزء ایام مرخصی محسوب نخواهد شد. برای کار کمتر از یک سال مرخصی استحقاقی به نسبت مدت کار انجام یافته محاسبه می‌شود.

یعنی کارگر در طول سال حق استفاده از 30 روز مرخصی با احتساب 4 روز جمعه را دارد و در کل میتواند بصورت متناوب به مدت 26 روز از مرخصی استحقاقی استفاده نماید.