قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,280 امتیاز)
با سلام
منظور از سایر سطوح مزدی که در افزایش حقوق هر سال اعلام می شود چیست؟ برای سال ۱۴۰۳ افزایش حقوق سایر سطوح چقذر است‌ ؟

1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

پرسنل از نظر حقوق به دو دسته تقسیم می شوند:

  1. پرسنل حداقل بگیر
  2. پرسنل سایر سطوح مزدی

شورای عالی کار هر ساله نرخ مشخصی برای حقوق بگیران تصویب می کند که شامل: که حداقل حقوق روزانه، بن کارگری، حق مسکن، حق تاهل می باشد.  پرسنل حداقل بگیر جزو این دسته هستند.

حالا یک سری از کارگران در همان سال، بیشتر از نرخ تصویب شده دریافت می کنند، این دسته از افراد جزو سایر سطوح دستمزدی هستند.

منظور از سایر سطوح مزدی ، میزان پایه حقوق و مزدی است که در سال گذشته بیشتر از حقوق حداقل مصوب شورای عالی کار بوده است .

مطابق مصوبه شورای عالی کار، حداقل دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۳ در نشست ۳۲۹ شورای عالی کار نسبت به سال ۱۴۰۲ با ۳۵.۳ درصد افزایش  تعیین شد. میزان افزایش حقوق سایر سطوح مزدی ۱۴۰۳ نیز ۲۲ درصد به اضافه رقم ثابت ماهانه ۶,۹۰۰,۷۸۰ ریال می باشد.