قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,280 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط
نحوه محاسبه شیفت آنکال طبق قانون کار چگونه است؟ آیا ساعات استراحت به صورت آنکال جزء ساعت کاری حساب می شود.؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ
برای درک درست حقوق و مزایای آنکال در قانون کار به ماده ۵۱ قانون کار رجوع می کنیم. طبق این قانون در دو حالت به کارگر حقوق و مزایا تعلق می گیرد به عبارتی زمانی جزو ساعات کاری هست که این دو شرط را داشته باشد:
۱ – کارگر وقت خود را برای انجام کار در اختیار کارفرما قرار دهد
۲- کارگر نیروی خود را برای انجام کار در اختیار کارفرما قرار دهد

در شرایطی به آنکالی حقوق و مزایا تعلق می گیرد که از محل کارگاه فرد آنکال یا آماده به کار دعوت شود تا در محل کارگاه برای کاری حاضر شود. در چنین شرایطی مدتی که فرد آنکال مشغول انجام کار در کارگاه می شود جزو ساعات کاری وی محسوب شده و محاسبه حقوق بر اساس قانون کار میباشد. در حالت آنکالی یا آماده به کار کارگر وقتش آزاد است و برای کارفرما کاری انجام نمی دهد. بنابراین، این مورد بستگی به توافق انجام شده بین کارگر و کارفرما دارد.