دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل توسط (24,440 امتیاز)
آیا بر اساس قانون کار اضافه کاری اجباری است ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,810 امتیاز)

بهترین پاسخ

برای پاسخ به این سوال ابتدا نگاهی به قانون اضافه کاری می اندازیم. طبق ماده 59 قانون کار قانون کار، اضافه کاری باید با توافق کارگر و کارفرما صورت بگیرد و نباید هیچ اجباری در آن باشد. همچنین شرایط اضافه کاری کارگران عبارتند از:

  • ساعت کاری کارگر نباید بین ۲۲ تا ۶ صبح باشد، به عبارتی کارگر نباید شب کار باشد ( ماده 61 قانون کار ).
  • شغل کارگر نباید جزء مشاغل سخت و زیان آور باشد ( ماده 61 قانون کار ).
  • همچنین سن کارگر نباید کمتر از ۱۸ سال باشد.