دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
قبل در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (24,410 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط
مزد هر ساعت اضافه کاری ۱۴۰۳ چقدر است؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,810 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ
مبنای محاسبه اضافه کاری ساعتی ۱۴۰۳ حقوق ثابت یا مبنا می باشد. بنابراین برای محاسبه نرخ هر ساعت اضافه کاری،  ابتدا دستمزد یک ساعت کار بر اساس حقوق ثابت را محاسبه کرده، سپس عدد بدست آمده را در ۱.۴ ضرب می کنیم.

برای کارگرانی که قراردادشان بر اساس حداقل حقوق اداره کار میباشد، دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۳ برابر ۲,۳۸۸,۷۲۸ ریال می باشد. بنابراین دستمزد هر ساعت کار عادی برابر ۳۲۵,۸۸۴ ریال می شود. بر همین اساس هر ساعت اضافه کاری ۱۴۰۳ برابر است با ۴۵۶,۲۳۷ ریال